woensdag 4 juni 2014

Chatten voor je werk

photo credit: Melly Kay via photopin cc
Voor moeders die graag thuis willen werken en waarvan chatten een hobby is, kan een baan als chatoperator een uitkomst zijn. Let er wel op dat het hierbij vaak om 18+ praatjes gaat en daar moet je wel tegen kunnen. Het beeld dat ik vroeger had van al die strijkende vrouwen met krulspelden in, die zich voor doen als een echte sexbom blijkt dus helemaal waar te zijn. 

Als je heel goed zoekt kan het gebeuren dat je een wat netter chat-baantje vindt in de astrologie. Ja wel, jij kan ook best een helderziende zijn... of toch niet. Hoe makkelijk is het om iemand te misleiden door gewoon de horoscoop uit de krant over te typen wanneer iemand vraagt hoe zijn of haar toekomst eruit zal zien. En wij maar denken dat het echte paragnosten zijn, die onze levens vragen beantwoorden. 

Heb je er niets op tegen om slap te ouwehoeren en ligt je morele grens iets onder het gemiddelde, dan is dit misschien wel een uitkomst. De verdiensten zijn namelijk niet slecht aangezien je bij veel diensten 15 cent per bericht krijgt. je kunt binnen een minuut een hoop smsjes versturen en dit kan dus wekelijks een leuk bedrag zijn. 

Rijk zul je er niet van worden maar alle beetjes helpen.
Je kunt het combineren met je fulltime moederschap en dat is natuurlijk wel weer helemaal "the mom's way".

Wat vind jij van een baan als chatoperator?

1 opmerking:

  1. Hoi Mariska,

    begrijp ik goed dat je een thuisblijfmoeder bent? Dan zouden we je graag interviewen (via de mail) voor onze rubriek Thuisblijfmoeders op www.hetmoederfront.com.

    Als je wilt meedoen, mail ons dan op tbm@thuisblijfmoeders.nl. Dan sturen we je de vragen.

    vriendelijke groet,
    Nicole Orriëns (redactie Het Moederfront)

    BeantwoordenVerwijderen